שיפוץ מקיף – בית פרטי תלמי יחיאל

תיאור:

בית פרטי רחב ידיים למשפחה בת 6 נפשות, שלא התאים לצרכים של הלקוחות, הן מבחינה פרקטית והן מבחינה עיצובית.
נדרשתי להוסיף חדר שינה מבלי לגעת במעטפת הבית ולשנות את הקו העיצובי מכפרי למודרני.
כשהגעתי לבית ראיתי בית מאוד מטופח, אך מיד שמתי לב לשטחים המבוזבזים והלא מנוצלים.
חדר הכביסה ששימש בעיקר כמחסן הפך לחדר רחצה, חדר הרחצה הכללי הפך לחדר שינה, שתוכננה לו יחידת נגרות בהתאמה אישית לניצול מקסימלי של החלל ובכך הוספנו לבית חדר שינה נוסף מבלי לפגוע במרחב הכללי של הבית ומבלי לגעת במעטפת הבית. בכל החלל הציבורי תוכננו פרטי נגרות עם מקומות אחסון רבים, כדי שגם בית פעיל עם 4 ילדים יוכל להראות תמיד מסודר?.
הבית שנבנה באזור כפרי תוכנן עם אלמנטים שמאפיינים את הסגנון. כגון תקרת קורות העץ, בריקים בקיר, מטבח משולב ביחידות שונות ועוד (מצורפות תמונות “לפני”).
הקו המנחה בפרויקט היה לשלב בין הסגנונות ולהפוך את החלל לאקלקטי. התוצאה בית בעיצוב מודרני חם.